Vi svarar på dina frågor!

Den nu gällande skattereduktionen är 30% av arbetskostnaden, dock max 50 000:- per person. En utförligare genomgång av ROT-avdraget kan du läsa hos Skatteverket.
Vi ger referenser när det efterfrågas, självklart. Fråga oss så hänvisar vi till någon av våra kunder som kan berätta mer.
Vi garanterar att alltid göra vårt yttersta för att göra våra kunder nöjda. I övrigt tar vi det ansvar och följer de lagar och regler som gäller för privatperson när byggprojekt upphandlas. Dessa lagar regleras i konsumenttjänstlagen. Här står att vi bl.a. är skyldiga att åtgärda fel som bedöms som bristande fackmässighet.
Om- och tillbyggnad kräver normalt bygglov och även andra utvändiga byggåtgärder. Bygge av ett staket eller en mur kan också kräva bygglov. Din kommun kan svara på om det krävs bygglov eller inte för den åtgärd du planerar. Vi kan också vara behjälplig vid bygglovsansökningar.
Vi försöker besvara din fråga inom två veckor. I enstaka fall, vid t ex helgdagar, kan det hända att det tar något längre tid.
Vi ser gärna att ni har 2–3 månaders framförhållning, Enstaka fall kan det hända att vi har tid med mindre jobb som är färdigt på 1 dag. Som tex byte av ytterdörrar
När det gäller jobb som snickare kan hjälpa dig med är det egentligen din egen fantasi som sätter gränserna. En snickare är kunnig inom det mesta när det kommer att bygga och renovera. som att byta kök, golv, fönster, tak och fasader Vi hjälper dig att samordna större projekt som villabyggen, där vi har kontacketen med el, VVS och ventilation.

Fråga oss!

Skicka gärna in frågor som vi kan lägga på den här sidan. Det är till god hjälp för oss och våra kunder.
Tack på förhand.